illustratie

Ons verhaal

Eqube is initiatief van Meditain. Meditain biedt sinds 2011 een helpende hand bij vraagstukken over (medische) technologie. Klanten kloppen bijvoorbeeld bij ons aan voor projectmanagement bij aanschaf/implementatietrajecten van technologie, kwaliteitsaudits, implementatie en functioneel beheer van onderhoudsbeheersystemen of een van de andere thema’s waarbinnen wij actief zijn. In 2014 zijn we samen met 3 ziekenhuizen begonnen met de eerste schetsen van eqube. Jaren later werken er meer dan 100 zorginstellingen met ons platform!

illustratie

De situatie vroeger

Het in de zorg beschikbaar hebben van handleidingen blijkt nog steeds een lastige opgave. Op allerlei plekken worden handleidingen opgeslagen wat niet bevorderlijk is voor de vindbaarheid. Zorginstellingen die dit thema wel op orde hebben, hebben hier veel waardevolle tijd in geïnvesteerd. Het Convenant Medische Technologie stelt daarbij dat medische hulpmiddelen deskundig en veilig gebruikt moeten worden. En dat, als er iets hapert of onduidelijk is, de handleiding van het betreffende hulpmiddel geraadpleegd moet kunnen worden. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Dus hoe borg je dit Convenant-thema op een slimme manier?

illustratie

De situatie nu

Eqube zorgt ervoor dat zorgverleners zeer eenvoudig over de juiste handleidingen van medische hulpmiddelen kunnen beschikken. Meer dan 100 zorginstellingen maken dagelijks gebruik van eqube en samen zorgen we dat de benodigde handleidingen voor iedereen beschikbaar zijn. Omdat wij het volledige beheer verzorgen, realiseren aangesloten zorginstellingen bovendien een besparing in tijd en geld.

Ons team

Het team van Meditain dat betrokken is bij de ontwikkeling en presentatie van eqube.

David Smith

David Smith

Business Consultant

Sammy Winter

Sammy Winter

Office Manager

Rob Schipper

Rob Schipper

Directeur

Alex Biskop

Alex Biskop

Accountmanager

Wil je meer informatie of een demo? Vul dan dit formulier in.

Mijn naam is

ik wil graag

Mijn e-mail is

en ben te bereiken op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.