zoekbalk

Meer tijd en aandacht voor patiënten

Eqube is een initiatief van Meditain en is ontwikkeld voor de zorg. Met ons online platform heeft iedereen toegang tot relevante handleidingen van medische hulpmiddelen. Het platform is zonder in te loggen te gebruiken en vergt geen implementatie.

Ons motto: Samenwerken door handleidingen te delen!

>25.000 Handleidingen beschikbaar
>16.000 Medische hulpmiddelen
>100 Zorginstellingen gebruiken eqube
>9 jaar Ervaring en ontwikkeling

Slimme zoekfunctie

Dankzij ons slimme zoeksysteem vindt de gebruiker binnen een paar tellen de juiste handleiding. Er kan gezocht worden op “fabrikant” of “type” en/of op zoektermen als “infuuspomp” of “monitor”. De Google-achtige zoekfunctie houdt daarbij rekening met schrijffouten. Wel zo handig.

Te gebruiken zonder login

Ons platform gebruikt het IP adres van uw organisatie om ervoor te zorgen dat een zorgmedewerker zonder in te loggen direct bij de handleidingen kan. Veilig én makkelijk. Om handleidingen zelf toe te voegen, kunnen technici of beheerders inloggen om dit voor hun zorginstelling te doen.

Beheer met gemak en vul aan waar nodig

Beheerders kunnen in het dashboard van eqube handleidingen toevoegen, weghalen, aanpassen en zelfs tags meegeven om vindbaarheid te verbeteren. Daarnaast kan de beheerder de gebruiker laten zien of de gezochte handleiding ook daadwerkelijk de juiste is en wordt gebruikt binnen de organisatie.

Diagram met top 10 zoektermen
Diagram met top 10 zoektermen
Diagram met top 10 zoektermen

Inzicht in zoekgedrag en scholingsbehoefte

Iedere organisatie kan gemakkelijk inzien wat de meest gezochte handleidingen zijn. Dit geeft de organisatie inzicht in de scholingsbehoefte van werknemers. Zo kan het zijn dat een infuuspomp voor problemen of onduidelijkheid zorgt. Dit inzicht biedt de organisatie de kans om trainingen te geven of werknemers naar cursussen te sturen.

Voorheen hadden we alleen handleidingen op papier. Dat is niet praktisch en niet efficiënt. Nu is er één laagdrempelige bron voor alle gebruikshandleidingen.” Catharina Ziekenhuis in Eindhoven

Lees meer reviews
Rob Schipper

Vraag een offerte aan

Afgestemd op uw type organisatie en binnen een week na akkoord werkend en ingericht. Of neem contact op met Rob door te bellen naar 030-20 90 975 of te mailen.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie of een demo? Vul dan dit formulier in.

Mijn naam is

ik wil graag

Mijn e-mail is

en ben te bereiken op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.