illustratie
Schets van artsen
Schets van arts

FAQ

Functioneel

Zorginstellingen kunnen hun eigen handleidingen aan eqube toevoegen wanneer deze ontbreken. Een situatie die steeds minder vaak voorkomt door de actieve samenwerking met leveranciers van medische hulpmiddelen. Leveranciers garanderen zo dat zorgmedewerkers snel over de meest actuele handleidingen kunnen beschikken.

Op verschillende manieren kunnen handleidingen opgezocht worden. U kunt bijvoorbeeld zoeken op “Merk” of “Model”, zoals “Alaris GH”, of door te zoeken op AOC code/apparaatsoort, zoals “Spuitpomp”, of “Echo apparaat”. Het combineren van deze zoektermen is uiteraard ook mogelijk. De intelligente zoekmachine maakt het zeer gemakkelijk om de juiste handleidingen te vinden.

Zorgmedewerkers kunnen zeer eenvoudig bij de handleidingen door gebruik te maken van de online portal. Deze is voor abonnees zonder in te hoeven loggen te benaderen!

Naast gebruikshandleidingen zijn er ook servicehandleidingen in eqube beschikbaar. Echter alleen voor geregistreerde gebruikers. Hiermee zorgen we dat deze type handleidingen niet voor iedereen inzichtelijk zijn.

Implementatie

Eqube is een online platform, wat betekent dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden binnen uw organisatie. Wanneer u aangeeft geïnteresseerd te zijn, ontvangt u binnen enkele dagen een offerte. Na ontvangst van de opdracht krijgt u direct toegang tot het platform en garandeert u dat al uw medewerkers de beschikking hebben over handleidingen van medische hulpmiddelen.

Eqube kan ondersteuning leveren om ontbrekende handleidingen op te vragen bij leveranciers. Hierdoor zorgen we dat van alle hulpmiddelen die in gebruik zijn, er een handleiding aanwezig is.

Bij aanvang van het abonnement vragen wij uw handleidingen op. Deze worden nagelopen en waar nodig toegevoegd aan eqube. Hierdoor beschikt u niet alleen over uw eigen handleidingen, maar ook over de vele duizenden die al in eqube staan.

Meerwaarde

Zorginstellingen geven aan dat zij het lastig vinden om de vereiste handleidingen beschikbaar te krijgen in de zorg. Ook het beheer en actueel houden van handleidingen blijkt meer werk dan verwacht. Door van eqube gebruik te maken, kan iedereen eenvoudig handleidingen raadplegen. Omdat wij het volledige beheer verzorgen realiseert u bovendien een besparing in tijd en geld.

Eqube is jaren geleden gestart met het aanbieden van handleidingen voor medische apparatuur. Inmiddels gebruiken veel zorginstellingen ons platform juist ook om handleidingen van medische hulpmiddelen te vinden.

Wil je meer informatie of een demo? Vul dan dit formulier in.

Mijn naam is

ik wil graag

Mijn e-mail is

en ben te bereiken op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.