illustratie

Eqube: het intranet voor handleidingen van medische apparatuur.

Met eqube heb je altijd de juiste handleiding van medische hulpmiddelen binnen handbereik en inzicht in het zoekgedrag van je collega’s. Ontdek nu waarom eqube dé oplossing is voor efficiënter werken in de zorg!

>25.000 Handleidingen beschikbaar
>16.000 Medische hulpmiddelen
>100 Zorginstellingen gebruiken eqube
>9 jaar Ervaring en ontwikkeling
zoeken naar infuuspomp

Slimme zoekfunctie

Dankzij ons slimme zoeksysteem vindt de gebruiker binnen een paar tellen de juiste handleiding. Er kan gezocht worden op “fabrikant” of “type” en/of op zoektermen als “infuuspomp” of “monitor”. De Google-achtige zoekfunctie houdt daarbij rekening met schrijffouten. Wel zo handig. Zo is je intranet voor medische apparatuur helemaal “fool-proof”.

inloggen

Te gebruiken zonder login

Ons platform gebruikt het IP adres van uw organisatie om ervoor te zorgen dat een zorgmedewerker zonder in te loggen direct bij de handleidingen kan. Veilig én makkelijk. Om handleidingen zelf toe te voegen, kunnen technici of beheerders inloggen om dit voor hun zorginstelling te doen.

Diagram met top 10 zoektermen
Diagram met top 10 zoektermen
Diagram met top 10 zoektermen

Ontdek scholingsbehoefte van je collega’s

Iedere organisatie kan gemakkelijk inzien wat de meest gezochte handleidingen zijn. Dit geeft de organisatie inzicht in de scholingsbehoefte van werknemers. Zo kan het zijn dat een infuuspomp voor problemen of onduidelijkheid zorgt. Dit inzicht biedt de organisatie de kans om trainingen te geven of werknemers naar cursussen te sturen.

Schets van artsen

Samen bouwen aan een database

De kracht van ons platform ligt in de samenwerking van de aangesloten zorgorganisaties. Omdat iedere organisatie handleidingen toevoegt aan de database, worden de krachten gebundeld en houden we met elkaar de informatie up to date. Hierdoor besparen organisaties uren en voldoen we samen aan het Convenant Medische Hulpmiddelen. Dat is de kracht van samen.

 

Wil je meer informatie of een demo? Vul dan dit formulier in.

Mijn naam is

ik wil graag

Mijn e-mail is

en ben te bereiken op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.