Hét CMS voor handleidingen in de zorg

Ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuizen, klinieken en instellingen: welkom bij eqube. Eqube is een gebruiksvriendelijk CMS voor het beheren, aanpassen en beschikbaar stellen van handleidingen in de zorg. Zo zorg je er voor dat de hele organisatie beschikt over de juiste handleidingen, zonder inloggen en met een zoekfunctie die zelfs typfouten herkent.

Convenant Medische Technologie

Het Convenant Medische Technologie is een afspraak tussen de Nederlandse overheid, zorgaanbieders en leveranciers van medische technologie om de veilige toepassing van medische technologie te bevorderen. Het convenant is in 2016 opgesteld en is bedoeld om een nieuwe stap te zetten in de verbetering van de veiligheid en kwaliteit van de zorg. Samen met drie ziekenhuizen hebben we eqube ontwikkelt. Wij helpen zorginstellingen bij het voldoen aan het Convenant Medische Technologie. Lees hier de reviews van het UMC, Catharina Ziekenhuis en Ziekenhuis Gelderse Vallei of bekijk de functies van eqube.

 

Diagram met top 10 zoektermen

Gemakkelijk in beheer en gebruik

De zorg wordt steeds meer een moeras van administratie, uitzoekwerk en regelgeving. Dankzij eqube kan er meer tijd vrij gemaakt worden voor de patient, worden er minder fouten gemaakt tijdens het werk en komt er inzicht in de scholingsbehoefte van medewerkers. Door het bijhouden van zoekwoorden ontstaat er een beeld waar training nodig is of extra uitleg. Zo blijven collega’s zich ontwikkelen en verbeteren we samen de zorg.

Demo aanvragen
Dokter in animatie


“Voorheen hadden we alleen handleidingen op papier. Dat is niet praktisch en niet efficiënt."

Dat is niet praktisch en niet efficiënt. Nu is er één laagdrempelige bron voor alle gebruikshandleidingen. We werken fijn samen met eqube. Ze hebben een proactieve houding en zijn snel in het beantwoorden van vragen. – Carla Kloeze – Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Logo Amsterdam UMC
Dokter in animatie


“Eqube neemt feedback mee in nieuwe versies.”

Voorheen werden de handleidingen op meerdere plaatsen opgeslagen, waardoor het beheer ervan lastig uit te voeren was. Met de komst van eqube hebben we één centrale plek en is het beheer van de handleidingen eenvoudig te organiseren.

Nicole Roosjen – Amsterdam Universitair Medisch Centrum

Wil je meer informatie of een demo? Vul dan dit formulier in.

Mijn naam is

ik wil graag

Mijn e-mail is

en ben te bereiken op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.