Contract

Eqube hanteert standaardprijzen per zorginstelling waardoor een offerte snel is gemaakt. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op 030-20 90 975 of vul onderstaand contactformulier in waarna wij contact met u opnemen.

Eqube is een online kennisplatform, wat betekent dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden binnen uw organisatie. Wanneer u aangeeft geïnteresseerd te zijn, ontvangt u binnen enkele dagen een offerte. Na ontvangst van de opdracht krijgt u direct toegang tot het platform en garandeert u dat al uw medewerkers de beschikking hebben over handleidingen van medische hulpmiddelen. Wilt u meer weten? Bel dan gerust met 030-20 90 975.

Zorginstellingen kunnen hun eigen handleidingen toevoegen aan het platform wanneer deze zouden ontbreken. Een situatie die steeds minder vaak voorkomt door de actieve samenwerking met leveranciers van medische hulpmiddelen. Leveranciers garanderen zo dat zorgmedewerkers snel over de meest actuele handleidingen kunnen beschikken.

Abonnees kunnen zeer eenvoudig bij de handleiding door gebruik te maken van de online portal. Deze is zonder in te hoeven loggen te benaderen!

Implementatie

Op verschillende manieren kunnen handleidingen opgezocht worden. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar “Merk” of “Model”, zoals “Alaris GH”, of door te zoeken op AOC code/apparaatsoort, zoals “Spuitpomp”, of “Echo apparaat”. Het combineren van deze zoektermen is uiteraard ook mogelijk. De intelligente zoekmachine maakt het zeer gemakkelijk om de juiste handleidingen te vinden.

Technisch

Zorginstellingen geven aan dat zij het lastig vinden om de vereiste handleidingen beschikbaar te krijgen in de zorg. Ook het beheer en actueel houden van handleidingen blijkt meer werk dan verwacht. Door van eqube gebruik te maken, kan iedereen eenvoudig handleidingen raadplegen. Omdat wij het volledige beheer verzorgen realiseert u bovendien een besparing in tijd en geld.

Wetgeving

Eqube is een online kennisplatform, ontwikkeld voor medewerkers binnen zorginstellingen. Middels een abonnement op eqube heeft u eenvoudig toegang tot gebruikershandleidingen van medische hulpmiddelen. Zo draagt ons platform bij aan het veilig gebruik van hulpmiddelen en voldoet u aan eisen zoals gesteld in het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie.

Eenvoudig in gebruik op alle devices

Snel de juiste handleiding vinden

Veilig toegang zonder in te loggen

Staat uw vraag er niet tussen?

Dat kan! Vul het formulier in, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030-20 90 975.

  • Eenvoudig in gebruik op alle devices
  • Snel de juiste handleiding vinden
  • Veilig toegang zonder in te loggen

Tientallen zorginstellingen werken dagelijks met eqube, u binnenkort ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.