Functioneel

Zorginstellingen kunnen hun eigen handleidingen toevoegen aan het platform wanneer deze zouden ontbreken. Een situatie die steeds minder vaak voorkomt door de actieve samenwerking met leveranciers van medische hulpmiddelen. Leveranciers garanderen zo dat zorgmedewerkers snel over de meest actuele handleidingen kunnen beschikken.

Op verschillende manieren kunnen handleidingen opgezocht worden. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar “Merk” of “Model”, zoals “Alaris GH”, of door te zoeken op AOC code/apparaatsoort, zoals “Spuitpomp”, of “Echo apparaat”. Het combineren van deze zoektermen is uiteraard ook mogelijk. De intelligente zoekmachine maakt het zeer gemakkelijk om de juiste handleidingen te vinden.

Zorgmedewerkers kunnen zeer eenvoudig bij de handleidingen door gebruik te maken van de online portal. Deze is voor abonnees zonder in te hoeven loggen te benaderen!

Naast gebruikshandleidingen zijn er ook servicehandleidingen in eqube beschikbaar. Echter alleen voor geregistreerde gebruikers. Hiermee zorgen we dat deze type handleidingen niet voor iedereen inzichtelijk zijn.

Implementatie

Eqube is een online kennisplatform, wat betekent dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden binnen uw organisatie. Wanneer u aangeeft geïnteresseerd te zijn, ontvangt u binnen enkele dagen een offerte. Na ontvangst van de opdracht krijgt u direct toegang tot het platform en garandeert u dat al uw medewerkers de beschikking hebben over handleidingen van medische hulpmiddelen. Wilt u meer weten? Bel dan gerust met 030-20 90 975.

Eqube kan ondersteuning leveren om ontbrekende handleidingen op te vragen bij leveranciers. Ook hierdoor zorgen we dat van alle hulpmiddelen die in gebruik zijn, er een handleiding aanwezig is.

Bij aanvang van het abonnement vragen wij al uw handleidingen op. Deze worden nagelopen en waar nodig toegevoegd aan eqube. Hierdoor beschikt u niet alleen over uw eigen handleidingen, maar ook over de vele duizenden die al in eqube staan.

Meerwaarde

Zorginstellingen geven aan dat zij het lastig vinden om de vereiste handleidingen beschikbaar te krijgen in de zorg. Ook het beheer en actueel houden van handleidingen blijkt meer werk dan verwacht. Door van eqube gebruik te maken, kan iedereen eenvoudig handleidingen raadplegen. Omdat wij het volledige beheer verzorgen realiseert u bovendien een besparing in tijd en geld.

Eqube is jaren geleden gestart met het aanbieden van handleidingen voor medische apparatuur. Inmiddels gebruiken veel zorginstellingen ons platform juist ook om handleidingen van medische hulpmiddelen te vinden.

Eenvoudig in gebruik op alle devices

Snel de juiste handleiding vinden

Veilig toegang zonder in te loggen

Staat uw vraag er niet tussen?

Dat kan! Vul het formulier in, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 030-20 90 975.

  • Eenvoudig in gebruik op alle devices
  • Snel de juiste handleiding vinden
  • Veilig toegang zonder in te loggen

Tientallen zorginstellingen werken dagelijks met eqube, u binnenkort ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.